marți, 21 februarie 2012

Încălzirea în infraroşu cu Plasma Termică

Panourile Radiante cu infraroşu transmit căldura, sub formă de radiaţie infraroşu, corpurilor dintr-o încăpere. Corpurile, odată încălzite, devin la rândul lor surse radiante de căldură şi încălzesc uniform aerul. Corpul uman se încălzeşte astfel înaintea aerului din încăpere şi temperatura resimţită este cu 3-4 grade mai mare decât cea a mediului. Altfel spus, ciclul de încălzire al soarelui este modelat în condiţii de laborator şi adaptat la tehnologia Plasmelor Termice.
    Plasmele Termice cu infraroşu sunt nişte panouri radiante în infraroşu cu suprafaţa de sticlă, foarte puternice şi eficiente. Elementul generator de căldură este Argintul aplicat pe suprafaţa sticlei, implicit Plasmele Termice au un puternic efect antibacterian şi de ionizare a aerului din încăpere.
    Plasmele Termice se prezintă ca nişte adevărate capodopere, cu un design modern şi într-o gamă sortimentală variată, satisfăcând astfel cele mai exigente gusturi (circulare, dreptunghiulare, ovale, mobile, uscătoarele de prosoape şi oglinzile electrice încălzite pentru băi).
    Plasmele Termice pot fi mecanice, doar buton pornit/oprit, sau electronice, cu telecomandă şi 4 trepte de putere.
    Plasmele Termice  sunt ideale pentru încălzirea eficientă a oricărui tip de spaţiu:
- apartamente în blocuri,
- case, vile sau case de vacanţă,
- pensiuni, hoteluri, moteluri,
- clădiri de birouri,
- policlinici, spitale, şcoli, grădiniţe,
- spaţii comerciale,
- restaurante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu