joi, 9 februarie 2012

Izolatii ecologice

Vată minerală Knauf Insulation
cu ECOSE® Technology

Produsele din vată minerală Knauf Insulation obÅ£inute cu ECOSE® Technology nu au aspectul ÅŸi nici textura similare altor tipuri de izolaÅ£ii pe care le-aÅ£i mai întâlnit. Este folosită o tehnologie nouă, revoluÅ£ionară, de obÅ£inere a unui liant fără formaldehide, pe bază de materii uÅŸor regenerabile care înlocuiesc produsele chimice pe bază de petrol folosite pe scară largă pentru alte tipuri de produse de izolare. ECOSE Technology, liant pe bază de materii biologice, rezultat a 5 ani de cercetare intensivă, conferă fineÅ£ea deosebită ÅŸi nuanÅ£a maronie, naturală a noii generaÅ£ii de vată minerală. NuanÅ£a maronie, naturală indică un nivel superior de sustenabilitate care nu a mai fost atins anterior. Vata minerală este mult mai uÅŸor de manipulat, este mai fină, mai puÅ£in prăfoasă, fără miros ÅŸi uÅŸor de tăiat.

In condiţiile în care, în acest moment, orientarea este către creşterea responsabilităţii faţă de mediul înconjurător şi utilizarea de produse fără formaldehide, vata minerală Knauf Insulation cu ECOSE Technology se încadrează perfect în această tendinţă. Noua vată minerală naturală Knauf Insulation nu conţine coloranţi artificiali sau adaos de formaldehide.
Odată cu nuanÅ£a maronie, naturală, noua generaÅ£ie de vată minerală este mult mai plăcută la atingere păstrând aceleaÅŸi performanÅ£e superioare pe care le regăsim ÅŸi la vata minerală de sticlă tradiÅ£ională: izolare termică ÅŸi fonică ridicată, aceeaÅŸi clasă de protecÅ£ie la incendiu. Produsele Knauf Insulation cu ECOSE Technology sunt la fel de bune ca ÅŸi cele tradiÅ£ionale – doar că … în mod NATURAL, mult mai bune!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu